2022-March 2nd Week Current Affairs

Share to others

Hello everyone, welcomes to Twinkle Talks – Current Affairs part. This article has the Latest 2022 March, second-week current affairs. 

Date: 06-03-2022 (Sunday)

1. which states announce providing free Wi-Fi across states from 2022-23?

Ans. Gujarat. 

2. Which cricket team arrived in Pakistan for First Tour in 24 hours? 

Ans. Australia

3. Which bank of India recently banned payment to Russian Institutions? 

Ans. State Bank Of India (SBI). 

4. Where has the 12th ICC women’s cricket world cup started recently?  

Ans. New Zealand. 

5. Who has become the New CEO of Jet Airways? 

Ans. Sanjeev Kapoor. 

6. Which state/UT celebrates the Herath Festival on the night of Hara(Shiva)? 

Ans. Jammu Kashmir

7. Which company launches Anubhav showroom on wheels? 

Ans. Tata Motors.

8. In which year Pradhan Mantri Bharatiya Jan Ausadhi Pariyojana was launched?

Ans. 2008 

(2022 March second week current affairs)

Date: 07-03-2022 (Monday)

1. Recently, who has become Brand Ambassador of Bharati AXA Life Insurance? 

Ans. Vidya Balan. 

2. Recently, who has become the official partner of IPL 2022? 

Ans. Rupay

3. Who has been appointed as the acting Chief Justice of Rajasthan High Court? 

Ans. SM Shrivastava

4. Recently, Hero Motocorp launched its New EV Brand Named?

Ans. Vida

5. In which state has the Kaliyattam Festival started? 

Ans. Kerala

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!